Certificering

Accredited certifier of Lean Competency 

De Lean Consultancy Group is geaccrediteerd door het Lean Competency System, een gecertificeerde dienst van de Cardiff University (Wales). Deelnemers van onze trainingen komen hierdoor in aanmerking voor een internationaal erkende Lean certificering. Het Lean Competency System is een internationaal gerenommeerd instituut. Het heeft een leidende positie in de wereld op het gebied van onderzoek en educatie in innovatie en toepassingen van Lean in diverse sectoren.

 

Er zijn verschillende niveaus waarin deelnemers gecertificeerd kunnen worden.

 

Lean Yellow Belt

U ontvangt dit certificaat na het succesvol volgen van de training Lean Uitgebreid. Op het niveau Lean Yellow Belt begrijpt u de Lean filosofie met bijbehorende concepten en de belangrijkste instrumenten. Daarnaast bent u in staat deze filosofie te vertalen naar de dagelijkse praktijk en deze kort en bondig uit te leggen aan anderen.

 

Meer informatie Lean Uitgebreid >

 

Lean Green Belt

U ontvangt dit certificaat na het succesvol volgen van de training Lean Expert. Op het niveau Lean Green Belt begrijpt u de Lean filosofie met bijbehorende concepten en de belangrijkste instrumenten. Daarnaast bent u in staat deze filosofie te vertalen naar de dagelijkse praktijk en deze kort en bondig uit te leggen aan anderen. U hebt de vaardigheden om (onder begeleiding) een (deeltraject van een) Lean traject te begeleiden.

 

Meer informatie Lean Expert >

 

Lean Black Belt

Het Lean Black Belt certificaat laat zien dat u zelfstandig een Lean traject kunt begeleiden. Het is een verrijking, een geweldige mijlpaal en geeft niet alleen erkenning van uw Lean capaciteiten binnen uw eigen organisatie, het geeft ook internationaal de erkenning die u verdient.

Meer informatie Lean Black Belt >