Anne Vennemann
Lean Consultant & trainer

Enthousiast, creatieve doener & denker, doorzetter

Anne werkt als Lean consultant en trainer bij de Lean Consultancy Group. In het management traineeship van ORMIT heeft zij zich op verschillende manieren bezig gehouden met het effectiever en efficiënter inrichten van bedrijfsvoering. Hierin ontdekte ze haar analytische en pragmatische talent en de fit met Lean. Een belangrijk inzicht kreeg Anne bij de vernieuwing van de dienstverlening van Alliander Duurzame Gebiedsontwikkeling, om klanttevredenheid te bereiken is het operationaliseren van beleid essentieel.

Met haar inlevingsvermogen en enthousiasme weet Anne mensen snel te bereiken en daarmee een gezamenlijk commitment te creëren. Ze krijgt energie van het ontwikkelen van de menselijke kracht om resultaat te behalen. Anderen waarderen haar nieuwsgierige, open en optimistische blik. In haar aanpak balanceert ze continu tussen het bewaken van de grote lijn en het bedenken van concrete verbeterpunten en oplossingen. Hierbij staan sportiviteit en teamspirit centraal. Haar motto? Samen bereik je meer dan alleen!

In haar vrije tijd ontdekt Anne letterlijk en figuurlijk nieuwe werelden door op reis te gaan. Tijdens het hockeyen geniet ze ervan om met een team te winnen en soms te verliezen. Daarnaast kan Anne enorm genieten van de kleine dingen in het leven, zoals lekker koken, een goed gesprek, een stralende zon of een glimlach.

 

Gratis webinar Lean Kennismaking

Zou jij Lean eens kernachtig willen ervaren? Meld je dan gratis aan voor het webinar Lean Kennismaking.

aanmelden