Ashley Wade
Lean consultant & trainer

Doelgericht, creatieve denker & doener

Ashley is verbonden aan de Lean Consultancy Group als Lean consultant / trainer. Ze is altijd op zoek naar manieren om een positieve bijdrage te leveren in de wereld om haar heen. Zo kwam zij tijdens de HBO dansacademie tot de ontdekking dat zij haar carrière meer wilde toespitsen op maatschappelijk gebied. Op de Erasmus universiteit studeerde zij Beleid en management in de gezondheidszorg. Tijdens haar masterstudie begon Ashley te werken bij zorgorganisatie Reinaerde in de functie van projectleider. Hier heeft zij proces verbetertrajecten geleid zoals ondermeer het stroomlijnen van het intakeproces van cliënten, het inrichten en beheren van het documentmanagementsysteem en het organiseren van de horizontale verbinding in de organisatie. Tevens heeft zij de ondersteunende diensten van de organisatie procesgericht gereorganiseerd, wat heeft geresulteerd in klantgerichter werken.

Gedrevenheid, humor en creativiteit zijn voor Ashley belangrijke elementen van een verbetertraject. Heb lef, lach en “let it flow!” Haar kracht zit in het verbinden van ieders kennis en talenten om te komen tot duurzame resultaten. Vol plezier zet zij haar voel-, denk- en doe-vermogen in om zoveel mogelijk waarde te creëren voor de klant.

Vrije tijd besteedt Ashley het liefst aan het ontdekken van nieuwe landen en culturen. Terwijl zij reist, doet ze dit graag door ‘minimal backpacking’; met zo min mogelijk bagage in de rugzak zoveel mogelijk zien! Haar levensmotto? ‘Life begins at the end of your comfort zone!’ Daarnaast is Ashley actief in diverse vrijwilligersorganisaties, zoals het JCI, en kookt zij graag heerlijke vegetarische gerechten. Ashley woont samen met haar vriend in Utrecht.

 

Gratis webinar Lean Kennismaking

Zou jij Lean eens kernachtig willen ervaren? Meld je dan gratis aan voor het webinar Lean Kennismaking.

aanmelden