Dewi Lou
Lean Consultant & trainer

Bruggenbouwer, resultaatgericht, focus

Dewi is opgeleid als technisch bedrijfskundige (TU/e) en werkt als consultant en trainer samen met de Lean Consultancy Group.

Dewi’s hart ligt bij het bevorderen van de continu verbetermentaliteit in de dagelijkse praktijk. Door haar persoonlijke aanpak is zij een natuurlijke bruggenbouwer tussen werkvloer en management. Ze weet mensen in beweging te brengen en te houden door doelgericht werken te combineren met creatieve (speelse) werkvormen.

Sinds de ‘Lean microbe’ Dewi in 2006 besmette met het Lean virus, heeft zij diverse trajecten begeleid bij Essent en Sara Lee/Douwe Egberts op het snijvlak van marketing, sales en operations. Momenteel ondersteunt zij een grote Lean transformatie binnen de spoorwegensector. Onder het motto ‘jong geleerd is oud gedaan’, is het haar missie om de continu verbetermentaliteit al vanaf jonge leeftijd te stimuleren. Dit doet zij door regelmatig trainingen te verzorgen die zijn gericht op het verspreiden van Lean, het continu verbeteren, in het basisonderwijs.

Dewi woont met haar partner en drie kinderen in Utrecht en is naast de bikram yoga school regelmatig in de dojo te vinden, waar ze aan aan haar ‘black belt’ wado karate werkt.

 

Gratis webinar Lean Kennismaking

Zou jij Lean eens kernachtig willen ervaren? Meld je dan gratis aan voor het webinar Lean Kennismaking.

aanmelden