Dorrit de Vries
Agile Coach / Lean Consultant & trainer

Doorzetter, creëert overzicht, passie voor verbeteren

Dorrit is verbonden aan de Lean Consultancy Group als Lean Consultant en actief als trainer voor www.leantrainingen.nl.

Dorrit heeft International Business gestudeerd aan de HES in Amsterdam en Canada en heeft later in deeltijd haar master Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Sinds 2014 is Dorrit Lean Black Belt gecertificeerd.

Zij startte in 2009 als Management Trainee bij ASR Verzekeringen. In deze rol maakte ze kennis met Lean. Ze ontdekte de kracht van het continu verbeteren en het creëren van klantwaarde. Het gaf haar zo veel plezier dat ze zich hier verder in ontwikkelde: eerst bij ASR als Lean Expert in de borgingsfase van Operational Excellence. Later via consultancy bureau Conclusion bij ABN AMRO. Hier was ze betrokken bij de implementatie van Customer Excellence (combinatie van Operational Excellence en Customer Focus) binnen verschillende afdelingen en waardeketens.

Dorrit wil graag impact realiseren voor de klant, de organisatie en haar medewerkers. Dit bereikt ze door haar doorzettingsvermogen en enthousiasme, maar met name door het verbinden van mensen. Dorrit heeft het talent voor het stellen van goede vragen en vindt het een uitdaging mensen gezamenlijk van hun doel bewust te maken en hier naar toe te leiden.

In haar vrije tijd is Dorrit te vinden in de binnenstad van Amsterdam: terrasje, lekker eten met vrienden en, bij mooi weer, varen in de grachten. Een goed boek en sporten in de buitenlucht zorgen voor inspiratie en energie.

 

Gratis Lean Kennismaking

Zou jij Lean eens kernachtig willen ervaren? Kom dan naar de gratis Lean Kennismaking van de Lean Consultancy Group.

 

aanmelden