Joost Timpers
Lean Consultant & trainer

Prikkelend, confronterend, verbinder

Joost is verbonden aan de Lean Consultancy Group als Lean Trainer en Lean Consultant.

Joost heeft zich de afgelopen 10 jaren ontwikkeld tot een professional in continu verbeterprogramma’s zoals Lean en World Class Performance. Hij heeft o.a. bij Unilever, FrieslandCampina en Alliander verbeterprogramma’s en –projecten onder zijn hoede gehad. Zijn verbeterexpertise gecombineerd met projectmanagementervaring leiden tot succesvolle projecten. Met het World Class Project van FrieslandCampina heeft hij de prijs gewonnen voor ‘Verbeterteam van 2008’.

Joost heeft Bedrijfskunde (WO) en Logistiek en Technische Vervoerskunde (HTS) gestudeerd. Het vereenvoudigen en klantgericht organiseren van bedrijven en bedrijfsprocessen heeft zijn speciale aandacht. Tevens buigt hij zich over de vraag: Hoe borgen we onze resultaten?

Joost heeft een enorme drive om te verbeteringen te implementeren. Door zijn enthousiasme kan hij opdrachtgevers en teams stimuleren om te starten én om vol te houden. En hij kan prikkelend en confronterend zijn! Altijd vanuit verbondenheid met de opdrachtgever én de uitdaging die samen aangegaan is.

 

Gratis webinar Lean Kennismaking

Zou jij Lean eens kernachtig willen ervaren? Meld je dan gratis aan voor het webinar Lean Kennismaking.

aanmelden