Jorien van Dresten-Beks
Lean Consultant & trainer

Patroondoorbreker, creatief, oog voor de mens

Sinds 2002 is Joriene actief als consultant op het gebied van continu verbeteren met als expertise komen tot zelfsturing. Zij is opgeleid bedrijfskundige, Strategisch Management (Erasmus Universiteit Rotterdam) en werkt als consultant en trainer samen met de Lean Consultancy Group. Zowel in de profit- als non-profitsector heeft zij menig project uitgevoerd. Momenteel ondersteunt zij een grote Lean transformatie binnen de spoorwegensector.

 
Haar onderscheidend vermogen zit in het doorbreken van patronen, in het creëren van een veilige ontwikkelomgeving en het streven naar gelukkige medewerkers met de rol van het management hierbij. Dit begeleidt zij vol energie, creatief, kritisch en met oog voor de mens en actie. Mensen aanzetten tot ander gedrag gebeurt niet van vandaag op morgen, maar kan wel iedere dag. Deze basisgedachte zorgt ervoor dat Lean niet instrumenteel is, maar een logisch gevolg van de manier van werken. 

 

Joriene woont met haar man en twee kinderen in Etten-Leur waar zij het paardenbedrijf Stal Beks runt. Naast de fokkerij, opfok en training van de sportpaarden is Stal Beks een erkend leerbedrijf waar jongeren met een ‘rugzakje geschiedenis’ de kans krijgen stage te lopen, zodat zij hun opleiding kunnen afronden. Dit is ondergebracht in de Stichting La Vie en Rose. 

 

Daarnaast worden trainingen verzorgd met het paard als metafoor voor medewerker(s) om zo aan de slag te gaan met leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, organisatieverandering en teambuilding. 

 

Gratis Lean Kennismaking

Zou jij Lean eens kernachtig willen ervaren? Kom dan naar de gratis Lean Kennismaking van de Lean Consultancy Group.

 

aanmelden