Judith van Sundert
Agile consultant & trainer - Lean consultant & trainer

Enthousiast, ontwikkeling- & resultaatgericht

Na negen jaar gewerkt te hebben bij ABN AMRO is Judith in september 2018 in dienst gekomen bij LCG. Judith was actief in verschillende verandermanagement en leidinggevende rollen, waarvan de laatste vijf jaar als Lean & Agile consultant. Zij werd gegrepen door het Lean & Agile gedachtegoed, omdat daardoor de verantwoordelijkheid en de continue verbetermentaliteit in teams versterkt wordt en er effectiever waarde wordt gecreëerd voor klanten.

In de Agile transformatie heeft Judith verscheidene multidisciplinaire teams begeleid in de Scrum manier van werken. Daarnaast heeft ze de cross team samenwerking bevorderd door Agile Scaling principes toe te passen en portfolio management in te richten. Judith is in staat teams, collega’s en management op enthousiaste manier te coachen in nieuwe methodieken en gedrag. Door haar open houding, een achtergrond in de Organisatie Psychologie (WO Master) en een coaching opleiding, stimuleert zij mensen verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen ontwikkeling. Resultaten worden snel bereikt door de pragmatische en gedreven houding van Judith.

Zowel in haar werk, als in haar privébestaan staat ontwikkeling centraal. Zo heeft Judith onlangs een yoga docent opleiding gedaan in Bali, waarmee ze zichzelf en anderen in balans houdt. Ze vindt het heerlijk om buiten te zijn op haar racefiets en ze is onlangs gestart met kitesurfen. Judith geniet van vrienden en haar familie met drie broers en is in Amsterdam regelmatig te porren voor een lekker etentje, een borrel en gezellige dansmoves.

 

Gratis webinar Lean Kennismaking

Zou jij Lean eens kernachtig willen ervaren? Meld je dan gratis aan voor het webinar Lean Kennismaking.

aanmelden