Karine Mijnheer
Lean Consultant & trainer

Nieuwsgierig, pragmatisch, positief

Met een open vizier en flinke dosis nieuwsgierigheid benadert Karine de wereld om haar heen op een enthousiasmerende manier. Dit doet ze vanuit haar streven om samen met anderen de wereld een stukje gelukkiger te maken. Na haar master Change Management in Groningen (2009) is ze dit bijvoorbeeld gaan doen in India, waar ze de processen van een stichting voor kansarme kinderen heeft verbeterd en gestandaardiseerd.

Na 1,5 jaar als change consultant bij Synthetron te hebben gewerkt, heeft Karine in het management development programma van ORMIT haar natuurlijke kijk van continu verbeteren verder ontwikkeld. Een van haar opdrachten was bij de online dienstverlening van PostNL. Daar heeft ze een ketenoptimalisatie geleid voor online check-out aanvragen. Hierin ontdekte Karine haar talent en passie voor Lean.

Karine heeft oog voor de mensen om haar heen, is sterk in haar analyse en pragmatisch in haar aanpak. Vol positiviteit streeft ze naar verbetering van mensen, organisaties en zichzelf. Zowel in haar werk- als privébestaan is dat haar drijfveer.

In haar vrije tijd springt ze het liefst op haar racefiets en als het waait gaat ze graag windsurfen. Muziek geeft kleur aan haar dag door er naar te luisteren of er een dansmove aan te wagen. Karine geniet van de kleine dingen in het leven en is gek op lekker eten en een borrel.

 

Gratis webinar Lean Kennismaking

Zou jij Lean eens kernachtig willen ervaren? Meld je dan gratis aan voor het webinar Lean Kennismaking.

aanmelden