Leonie Snijders
Lean Consultant & trainer

Scherp observatievermogen, sensitief en klantgericht

Leonie heeft in de afgelopen jaren Lean trainingen gegeven en Lean implementaties begeleid in diverse branches; technische, HRM en commerciële afdelingen in de energiebranche, de zorg en de financiële sector. Recent is Leonie vooral betrokken geweest bij Lean binnen de overheid: coaching van Lean Experts in een gemeente en bij het HR Shared Service Centre van de rijksoverheid heeft zij een omvangrijk Lean programma ondersteund.

Leonie is gepromoveerd in de Astronomie (WO) en heeft de bedrijfskundige master Science Based Business (WO) gedaan. Voor zij zich bij de Lean Consultancy Group heeft aangesloten is Leonie werkzaam geweest bij Nuon. Daar heeft Leonie zich gespecialiseerd in Lean Management.

Leonie krijgt snel vertrouwen door haar persoonlijke benadering. Ze heeft een scherp observatievermogen, is sensitief en klantgericht. Leonie combineert analytisch vermogen met een wijde blik, maar laat zich niet van haar doel afleiden. Vanuit de overtuiging dat de mooiste resultaten worden behaald als passie samenkomt met talent is Leonie steeds op zoek naar dat kruispunt, bij de mensen die onderdeel uitmaken van de Lean trajecten, maar vooral ook bij zichzelf!

 

Gratis webinar Lean Kennismaking

Zou jij Lean eens kernachtig willen ervaren? Meld je dan gratis aan voor het webinar Lean Kennismaking.

aanmelden