Lonneke van de Ven
Agile Coach / Lean Consultant & trainer

Communicatief, verbinder, creëert samenhang

Lonneke werkt als Lean trainer samen met de Lean Consultancy Group. Lonneke is een enthousiaste systeemdenker. Ze heeft de drive om gezamenlijk met klanten een duurzaam resultaat neer te zetten. Ze is creatief en communicatief, weet situaties van de klant steeds te verbinden met het Lean gedachtegoed. Ze legt verbanden tussen doelen, processen, de soms weerbarstige praktijk en drijfveren van mensen. Dit zorgt voor een integrale, praktische benadering van Lean management.

 

Lonneke is de afgelopen 7 jaar als intern adviseur werkzaam geweest in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en heeft daarvoor 5 jaar gewerkt als extern consultant bij QplusO, een Organisatieadviesbureau voor woningcorporaties.

 

De rode draad in Lonneke haar carrière is haar focus op het zo inrichten van een organisatie dat continu verbeteren mogelijk is. In de ziekenhuiswereld heeft zij vanuit haar rol als intern adviseur Lean trajecten begeleid bij zowel zorg- als ondersteunende afdelingen zoals HRM, facilitair bedrijf en inkoop. Daarnaast heeft zij veiligheidsmanagementsystemen ontwikkeld en geïmplementeerd.

 

Binnen de woningcorporatiemarkt heeft Lonneke gewerkt als consultant op het snijvlak van procesverbetering en automatisering. Voor diverse regio’s in Nederland heeft zij samen met gemeenten en woningcorporaties beleid ontwikkeld voor nieuwe woonruimtebemiddelingsmethodieken en deze ook als projectleider samen met de medewerkers geïmplementeerd.

 

Lonneke haar passie is om de theorie zo te vertalen naar de praktijk dat mensen geïnspireerd aan de slag gaan. Een denker die doet.

 

Gratis Lean Kennismaking

Zou jij Lean eens kernachtig willen ervaren? Kom dan naar de gratis Lean Kennismaking van de Lean Consultancy Group.

 

aanmelden