Mariska van Hoorik
Lean Consultant & trainer

Pragmatisch, analytisch, gedreven

Mariska werd gegrepen door de Lean filosofie toen zij daarmee in aanraking kwam bij ABN AMRO. Al snel na deze kennismaking maakte zij daarom de overstap naar het Customer Excellence (Lean) programma van ABN AMRO. Daar heeft zij veel Lean ervaring opgedaan als consultant, trainer en projectleider. Zij heeft Lean geïmplementeerd binnen Finance, Operations en IT afdelingen van ABN AMRO. Eerst als consultant en later als projectleider ook verantwoordelijk voor een team van consultants.

Mariska krijgt energie van het vertalen van de Lean filosofie en aanpak naar concrete praktijksituaties. Door haar pragmatische insteek en door goed te luisteren naar de klant weet zij snel resultaat te behalen. In haar coaching en begeleiding wordt zij door managers gewaardeerd om haar directheid en gedrevenheid. ‘Ik probeer de lat zowel voor mezelf als voor de afdeling steeds een stukje hoger te leggen zodat er altijd uitdaging is’, aldus Mariska.

Mariska is sinds januari 2016 werkzaam bij de Lean Consultancy Group als consultant en trainer. Ze heeft bedrijfseconomie (WO Master) gestudeerd in Rotterdam. Sinds een paar jaar woont Mariska in Amsterdam. Daar vind je haar in het weekend waarschijnlijk op de tennisbaan, een festival of in een kroeg of restaurant.

 

Gratis webinar Lean Kennismaking

Zou jij Lean eens kernachtig willen ervaren? Meld je dan gratis aan voor het webinar Lean Kennismaking.

aanmelden