Mark Proost
Lean consultant & trainer LCG België

Positief, energiek, ziet kansen

Mark Proost is verantwoordelijk voor LCG in België. Hij is een gepassioneerd ‘Flow’-moderator (team dynamics) en leiderschap coach met positieve blik op elke uitdaging.

Mark heeft Toegepaste Informatica gestudeerd in Antwerpen. Hij is daarna in de consultancy wereld terecht gekomen waar hij 23 jaar bij Accenture heeft gewerkt in binnen- en buitenland als crisis en complex delivery consultant. Daarna heeft Mark aan het hoofd gestaan van enkele bedrijven tijdens hun veranderingstraject waar hij Lean, Agile, Scrum en Kanban principes actief heeft toegepast. Enkele bedrijven waar Mark voor heeft gewerkt zijn onder andere KLM, Honda, Unilever, Cargill en DAF Trucks.

Onze Belg is een expert in programma- en projectmanagement en gebruikt de gave van dyslexie om continu buiten het kader te denken, en kansen en connecties te zien die anderen zouden missen. Mark is een energieke en ervaren trainer waar plezier en humor op een centraal punt in elk leerprogramma staat. Hij gelooft sterk in het fenomeen ‘happy people work better’ waarmee hij de link kan maken tussen gerichte bedrijfsdoelen en de manier waarop we dit implementeren op de bedrijfsvloer. Hij heeft dan ook al verschillende keren ‘Great Place To Work’-programma’s geleid of aan meegewerkt.

Buiten de werkuren is Mark coach voor VOKA (Plato) waar hij belangeloos bedrijfsleiders helpt om aan hun bedrijf te blijven bouwen. Verder krijgt hij energie van skiën, fietsen, tai chi, mindfulness en van het helpen in de projecten van zijn kunstzinnige dochters!

Gratis webinar Lean Kennismaking

Zou jij Lean eens kernachtig willen ervaren? Meld je dan gratis aan voor het webinar Lean Kennismaking.

aanmelden