Marleen van Beekhoff
Lean consultant & trainer

Sociaal, flexibel, organisator

Spontaan, sociaal, dol op afwisseling en graag werkzaam binnen een veranderende omgeving. Dat zijn zo een paar woorden die Marleen beschrijven. Marleen is sinds mei 2017 werkzaam bij de Lean Consultancy Group als consultant en trainer. Zij ontdekte bij haar vorige werkgever, Essent, dat ze Lean een prachtige manier vindt om continu te verbeteren. Ze deed dit eerst als Operationeel Manager waar ze Lean kreeg aangereikt om haar eigen prestaties te verbeteren. Geïnspireerd door het Lean virus ging ze daarna aan de slag als Lean consultant en Lean manager om duurzame veranderingen binnen verschillende afdelingen van de organisatie te realiseren.

Marleen heeft naast Bedrijfscommunicatie en Digitale Media ook Organisation Studies gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Ze is een open en enthousiast persoon met een groot strategisch en organisatorisch inzicht. Gecombineerd met haar passie voor talentontwikkeling door opleiding, training en coaching is ze een waardevolle gesprekspartner voor alle lagen in een organisatie. Marleen krijgt energie van het samenwerken met en het verbinden van mensen in verandertrajacten.

Samen met haar echtgenoot en twee kinderen woont Marleen in het Brabantse Goirle. Ze wonen daar in een jaren ’30 woning, die ze volledig hebben verbouwd. In haar vrije tijd geeft ze vol enthousiasme hockeytraining aan de jongste jeugd van Goirle, is ze een echte klusser in en om het huis en vertrekt ze ieder jaar met vriendinnen naar Ibiza. Heel hard lachen op zijn tijd is bij Marleen een zekerheid!

 

Gratis webinar Lean Kennismaking

Zou jij Lean eens kernachtig willen ervaren? Meld je dan gratis aan voor het webinar Lean Kennismaking.

aanmelden