Martijn van Laak
Lean consultant & trainer

Conceptueel, pragmatisch en positief

Martijn van Laak is mede-eigenaar van de Lean Consultancy Group. Hij is actief als Lean Consultant en trainer voor www.leantrainingen.nl.

In de afgelopen jaren heeft Martijn diverse organisaties ondersteund bij hun Lean implementatie, van financiële instelling tot technisch installatiebedrijf. Hij heeft hierin verschillende rollen vervuld: projectmanager, consultant, trainer en interim-manager.

Martijn heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven en voor de oprichting van de Lean Consultancy Group gewerkt bij Nuon en Alliander. Daar heeft Martijn zich gespecialiseerd in Lean.

Martijn valt op in zijn enthousiasme en overtuiging. Gecombineerd met zijn sensitiviteit en betrokkenheid zorgt dit ervoor dat hij zijn omgeving ‘in beweging krijgt’. Zijn passie voor het Lean vakgebied en zijn uitgebreide ervaring hierin heeft een positieve uitstraling en geeft vertrouwen in het behalen van een goed resultaat. Hij vindt het een uitdaging vraagstukken van conceptueel niveau te vertalen naar praktische, pragmatische uitkomsten. De persoonlijke ambitie van Martijn is “te groeien door anderen te laten groeien”. Energie krijgt hij dan ook vooral door gezamenlijk resultaten te behalen.

 

Gratis webinar Lean Kennismaking

Zou jij Lean eens kernachtig willen ervaren? Meld je dan gratis aan voor het webinar Lean Kennismaking.

aanmelden