Michiel van Alphen
Lean Consultant & trainer

Pragmatisch, samenwerker, prikkelend

Michiel van Alphen is samenwerkingspartner van de Lean Consultancy Group. Hij is actief als Lean consultant en trainer voor www.leantrainingen.nl

Michiel heeft Bedrijfskunde (WO) gestudeerd. Na een traineeship bij ORMIT heeft Michiel als lijn- en projectmanager bij Shell gewerkt. Hier gaf hij onder andere leiding aan de reorganisatie van verschillende HR teams. Ook was hij medeverantwoordelijk voor het off-shoren en wereldwijd standaardiseren van verschillende HR activiteiten. De ervaring bij ORMIT en Shell heeft Michiel de afgelopen jaren ingezet als consultant en interim manager in diverse (lean) projecten. Hij helpt uiteenlopende opdrachtgevers om de lean principes te verankeren in het DNA van hun organisatie.

Michiel is een pragmatische veranderaar die met alle niveaus in de organisatie effectief kan samenwerken. Hij weet in complexe situaties snel tot de kern door te dringen en schroomt niet de vinger op de zere plek te leggen. Met zijn enthousiasme en gedrevenheid inspireert hij anderen om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

 

Gratis webinar Lean Kennismaking

Zou jij Lean eens kernachtig willen ervaren? Meld je dan gratis aan voor het webinar Lean Kennismaking.

aanmelden