Niek Ludden
Lean Consultant & trainer

Verbinder, daadkrachtig, mensgericht

Niek is samenwerkingspartner van de Lean Consultancy Group. Hij is afgestudeerd als econoom (WO). Na een management traineeship bij ORMIT heeft Niek verschillende projecten bij Shell geleid. Hij was medeverantwoordelijk voor het wereldwijd outsourcen en off-shoren van verschillende HR-activiteiten. De laatste jaren heeft hij uiteenlopende organisaties geholpen met de implementatie van de Lean filosofie. Momenteel begeleidt hij onder andere ProRail bij hun Lean transformatie waarbij hij verschillende (management) teams coacht en adviseert, zowel op individueel als op teamniveau.

Niek ontdekte al vroeg in zijn carrière dat zijn passie ligt bij het begeleiden van verandertrajecten. Hij richt zich zowel op de harde als zachte kant van de verandering, omdat hij gelooft dat deze hand in hand gaan. Niek is een pragmatische veranderaar die op een open manier spiegelt en inspireert tot ontwikkeling en verbetering. Hij is een sfeermaker met een grote interesse voor het gedrag van mensen. Hij maakt makkelijk verbinding en weet snel vertrouwen te wekken. Door dit te combineren met enthousiasme, humor en daadkracht, weet hij duurzame verbeteringen te realiseren in organisaties en mensen te ontwikkelen en in hun kracht te zetten.

Hij vindt het belangrijk om ook zichzelf voortdurend te blijven ontwikkelen. Onlangs heeft hij de leergang ‘Coaching voor Professionals’ afgerond en binnenkort start hij met de opleiding ‘Executive Teamcoaching’ aan de VU Amsterdam.

In zijn vrije tijd stapt hij graag op zijn wielrenfiets, struint hij door het prachtige Utrecht en geniet hij van uitgebreid tafelen.

 

Gratis webinar Lean Kennismaking

Zou jij Lean eens kernachtig willen ervaren? Meld je dan gratis aan voor het webinar Lean Kennismaking.

aanmelden