Paul Hendriks
Lean consultant & trainer

Communicatief, analytisch en verbindend

Paul is mede-eigenaar van de Lean Consultancy Group. Hij is actief als Lean Consultant en als trainer voor www.leantrainingen.nl.

Paul heeft de afgelopen jaren diverse organisaties ondersteund bij de implementatie van Lean, van gemeente tot betonfabriek. Momenteel ondersteunt Paul bij een Lean reorganisatie binnen een ministerie. Deze organisatie wordt momenteel geheel volgens de Lean principes ingericht. Daarnaast traint Paul wekelijks diverse geïnteresseerden in Lean uit verschillende sectoren.

Paul heeft Strategisch Management (WO) en Commerciële Economie (HBO) gestudeerd. Voor de oprichting van de Lean Consultancy Group is Paul werkzaam geweest binnen Ormit, Nuon en Alliander. Binnen Nuon heeft Paul zich gespecialiseerd in Lean en verandermanagement. Binnen Alliander deed hij ervaring op “aan de andere kant van de tafel” als rayonmanager.

Paul creëert snel enthousiasme bij mensen door middel van nieuwe inzichten en humor. Daarnaast voelt hij feilloos aan wanneer welke interventies het meest effectief zijn en kan hij complexe analyses helder communiceren en koppelen aan de praktijk. Door gebruik te maken van de intrinsieke motivatie van mensen behaalt Paul uitstekende resultaten. Hier haalt hij dan ook zijn eigen motivatie uit!

 

Gratis webinar Lean Kennismaking

Zou jij Lean eens kernachtig willen ervaren? Meld je dan gratis aan voor het webinar Lean Kennismaking.

aanmelden