Agile training

voor Lean experts


Deze training biedt een uitgebreid overzicht van de meest gebruikte instrumenten en technieken van Agile op een interactieve en leuke manier. Je leert hoe je nog effectiever kunt worden als Lean expert met behulp van het Agile gedachtegoed.Waarom deze training?

Steeds meer Lean experts verbreden zich met het Agile gedachtegoed en versterken zichzelf daarmee als organisatieverbeteraar. Logisch, want het fundament is immers gelijk: continu verbeteren met de klant centraal.

De Lean filosofie heeft inmiddels de harten van organisaties in bijna alle sectoren veroverd. Het continu verbeteren van de gouden driehoek - klantwaarde, medewerker waarde en financiële waarde - is steeds vaker zichtbaar in denken en doen. Instrumenten als dagstarts, Kaizensessies en de waardestroomanalyses zijn bijna niet meer weg te denken.

Tegelijkertijd heeft ook de Agile beweging inmiddels zijn sporen flink verdiend. Beginnend in ICT en projectomgevingen is er een succesvolle aanpak ontstaan voor effectieve productontwikkeling. Steeds vaker worden de principes organisatie breed toegepast. Zelfsturing en ontwikkelen in kleine stappen met uitgebreide klantfeedback zijn daar mooie voorbeelden van. Begrippen als de sprint planning, daily scrums en backlogs worden steeds gangbaarder. Wij geloven erin dat Lean experts nog meer impact maken als zij hun kennis verbreden met het Agile gedachtegoed en dit toepassen in hun werk.

Wat levert deze training jou op?

  • Je weet wat Agile is
  • Je kent het Scrum Framework
  • Je bent in staat Scrum toe te passen
  • Je krijgt inzicht in hoe Agile en Lean elkaar versterken

Wat gaan we doen?

  • Lean ❤ Agile: ontstaan van beiden
  • Scrum framework
  • Teamvalues
  • Toepassen Agile

Praktische informatie

Duur: 1 dag, van 9:30 uur tot 16:30 uur 

Doelgroep

Lean experts, Lean managers en Lean consultants die Lean in combinatie met Agile willen gaan toepassen.

Vooropleiding

We verwachten dat je voldoende voorkennis hebt van Lean. Dit betekent dat je minimaal een Lean Yellow Belt hebt.

Kosten

€550,- (exclusief BTW). Inclusief koffie- en luncharrangement.

Locatie

De training vindt plaats in Conferentiecentrum Kaap Doorn.

Conferentiecentrum Kaap Doorn (omgeving Utrecht)
Adres: Postweg 9, 3941 KA Doorn. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid op de locatie aanwezig. 
Indien je met het openbaar vervoer reist kun je vanaf het NS station Driebergen-Zeist gebruik maken van een shuttleservice naar Kaap Doorn. Deze kun je hier reserveren. Vanaf het NS station is de reisduur ongeveer 15 minuten. De kosten voor het gebruik van deze shuttleservice zijn €15,00 per persoon voor een retour.
Zie voor meer informatie: www.kaapdoorn.nl.