Lean Kennismaking

Ervaar hoe Lean jou gaat helpen tijdens deze gratis workshop!


Wil je weten hoe Lean jou en jouw collega’s kan helpen bij jullie werk?
Ben je nieuwsgierig welke Lean training jij en je collega’s het beste kunnen gaan volgen? Of wil je ontdekken waarom onze Lean trainingen zo goed worden beoordeeld? Daarom organiseren wij de Lean Kennismaking, een middag waarbij je antwoord krijgt op al deze vragen. Aan het eind van de middag loop je de deur uit met een eerste, concrete stap waarmee je jouw Lean reis kunt gaan beginnen. 

Wat gaan we DOEN in deze middag?

Nu je weet wat onze Lean Kennismaking je oplevert, willen we je graag kort meenemen in hoe deze middag er uit gaat zien.

Na een warm welkom, zul je onder begeleiding van onze ervaren en bevlogen trainers ontdekken wat de kracht van Lean is. Dit doen wij tijdens een simulatiespel, waarbij wij zeker weten dat je enorm veel plezier gaat beleven. Je zult aan de ene kant nieuwe dingen leren, maar aan andere kant er ook achter komen dat je sommige dingen juist al wist.

Na dit simulatiespel zullen wij creatieve werkvormen inzetten om samen met jou de wereld van Lean te verkennen. We zullen een vertaalslag maken naar jouw specifieke werkomgeving. Hierbij worden je vragen over de Lean filosofie en onze Lean trainingen beantwoord.

Aan het eind van de middag helpen we je om, met de ervaring die je op dat moment rijker bent, jouw eerste concrete stap te formuleren. Een mooie afspraak met jezelf die je letterlijk onder je arm mee naar huis neemt.

Het meeste leer je uiteindelijk toch van elkaar. Daarom zorgen wij tijdens de Lean Kennismaking ervoor dat er genoeg mogelijkheid is om met de andere deelnemers te praten. Wij geven een afsluitende borrel, waar iedereen onder het genot van een hapje en een drankje zijn of haar ervaringen kan delen.

Na deze middag hopen wij ons enthousiasme te hebben overgebracht en je terug te zien bij één van onze trainingen! 

Praktische informatie

Duur?
4 uur, van 13:00 tot 17:00 uur
 

Waar?

Conferentiecentrum Kaap Doorn
Postweg 9
3941 KA Doorn

 

Voor wie?
Voor iedereen die iets met Lean of met de LCG wil gaan doen maar nog niet zo goed weet wat de beste volgende stap is (geen leerlingen of studenten). Als je je direct in wil schrijven voor een training, dan kun je deze middag overslaan.


Hoeveel deelnemers?

Minimaal 10 deelnemers
Maximaal 30 deelnemers
Open inschrijving, maximaal twee deelnemers per organisatie

Kijk hier voor meer informatie over een Incompany training Lean Kennismaking >


Kosten?

Deelname is gratis.

Data

  • vr 27 okt 2017
  • vr 08 dec 2017
Meer data