Lean Basis

Start de reis naar perfectie!

Ben jij benieuwd naar de basis van Lean? Wil je ontdekken hoe Lean jou en je organisatie kan helpen met verbeteren? In deze tweedaagse training ‘Lean Basis’ leer je wat Lean voor jou, je collega’s én je klanten kan betekenen.

We trainen op een geheel eigen wijze waarbij plezier hebben een belangrijk onderdeel is. We maken gebruik van interactieve en energieke werkvormen waarbij we onze Lean ervaring inzetten om de vertaalslag te maken naar jouw specifieke omgeving.

Na de training weet je wat Lean is, heb je geoefend met belangrijke basistechnieken en ga je met concrete verbeterideeën terug naar je organisatie.


Onze werkwijze

Wat staat je te wachten? We starten deze tweedaagse training met een ochtend waarin je in een simulatiespel de Lean principes zelf ervaart. Hierbij leren we je om in (klant)waarde te denken. Waar wil jouw klant nou eigenlijk voor betalen? Met behulp van de Waardestroomanalyse gaan we samen op zoek naar de acht verspillingen die Lean identificeert. Tenslotte maak je kennis met Kaizen, de Japanse aanpak voor het oplossen van problemen. We sluiten de dag graag samen met jou en de andere deelnemers af met een gezellige borrel. De opgedane kennis en ervaringen zul je direct kunnen toepassen. Ben je al enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in!

Praktische informatie Lean Basis

Duur van de training: 1 blok van 2 dagen en een terugkommiddag

De training bestaat uit één blok van twee dagen, die starten om 8:30 uur en eindigen om 17:00 uur. Van ons krijg je meteen een cadeau, want je mag gratis deelnemen aan één terugkommiddag.

Groepssamenstelling Lean Basis 

De groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers. Wij geven de training altijd met twee trainers. Dit betekent dubbele focus, twee keer zo veel ervaring die we je meegeven én een extra portie plezier. 


Een vooropleiding is niet nodig

De training kan zonder specifieke vooropleiding gevolgd worden.


Kosten

€1.350,- (exclusief BTW).

In de training krijg je een boek over Lean en na de training ontvang je al het trainingsmateriaal digitaal. De fantastische medewerkers van Kaap Doorn zorgen voor een uitstekende lunch en de hele dag door goede koffie, verse thee, onbeperkt fruit, snoep en fris.

Tegen een meerprijs kun je gebruik maken van een hotelovernachting (€90,- per overnachting, exclusief BTW) en/of diner (€40,- per diner, inclusief drank tijdens diner, exclusief BTW).


Locatie Conferentiecentrum Kaap Doorn

De training vindt plaats in Conferentiecentrum in Kaap Doorn (Postweg 9, 3941 KA Doorn). Dit is de ideale plek voor onze trainingen, het ligt centraal in het land op de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt hier een fijne wandeling maken tijdens de lunchpauze. 

Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid op de locatie aanwezig. 
Indien je met het openbaar vervoer reist kun je vanaf het NS station Driebergen-Zeist gebruik maken van een shuttleservice naar Kaap Doorn. Deze kun je hier reserveren. Vanaf het NS station is de reisduur ongeveer 15 minuten. De kosten voor het gebruik van deze shuttleservice zijn €15,00 per persoon voor een retour.
Zie voor meer informatie: www.kaapdoorn.nl.

Brochure Lean Basis

Download de brochure voor een gedetailleerde omschrijving > 

Data

  • do 26 okt 2017 + vr 27 okt 2017
  • do 02 nov 2017 + vr 03 nov 2017
  • do 23 nov 2017 + vr 24 nov 2017
  • wo 10 jan 2018 + do 11 jan 2018
  • wo 24 jan 2018 + do 25 jan 2018
  • do 08 feb 2018 + vr 09 feb 2018
  • wo 07 mrt 2018 + do 08 mrt 2018
  • di 20 mrt 2018 + wo 21 mrt 2018
Meer data