Incompany Training

Start de verandering in jouw organisatie!

Wil je een Lean training op maat? Op basis van de specifieke doelen en situatie van jouw organisatie ontwikkelen wij graag een incompany training op maat.

Standaardisatie op maat

Het Lean gedachtegoed is onze passie. Daar maken we jou en je organisatie graag deelgenoot van. Onze voorwaarde: het verkrijgen van een goed beeld van de huidige situatie in jouw organisatie. Alleen zó kiezen we de beste aanpak en kunnen we de impact van het programma zo groot mogelijk laten zijn. We laten onze rol in de organisatie en de invulling van het programma altijd aansluiten op de wensen en behoefte. Tegelijkertijd maken we uiteraard gebruik van de expertise en trainingen die reeds beschikbaar zijn, zoals de Lean Expert Green Belt of de Leergang Lean Leiderschap. Wij noemen dat standaardisatie op maat.

Direct impact

Een incompany trainingsprogramma is een uitstekende start van een Lean transformatie, maar is ook uitermate geschikt als interventie gedurende het traject. Een training op maat biedt de mogelijkheid om direct impact in de organisatie te realiseren. Naast het ontwikkelen van kennis en vaardigheden van individuele medewerkers pakken we gezamenlijk een actuele uitdaging binnen jouw organisatie aan!

Graag komen we bij je langs en maken we een voorstel op maat. Wil je een afspraak plannen of meer informatie? Neem contact met ons op!Brochures Lean Incompany

Wij bieden al onze trainingen Incompany aan en laten deze aansluiten op de wensen en behoeften van de organisatie. Hieronder twee brochures van veel gegeven Incompany trainingen.


Lean Kennismaking Incompany >

Lean Expert Incompany >

De eendaagse Incompany training Graphic Facilitation is erg populair >

Wat levert de training u op?

  • Een duidelijk beeld wat Lean oplevert binnen uw organisatie.
  • Een gezamenlijk referentiekader van Lean
  • Enthousiasme voor de Lean-filosofie binnen uw organisatie
  • Concrete verbeterplannen binnen uw organisatie

Offerte/informatie aanvragen

Heb je interesse in een Incompany training? vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie of een offerte-aanvraag.

 

  •  
  •