Training Graphic Facilitation: inzetten van visualisaties

 

Wil jij als facilitator of manager, meer impact realiseren door het inzetten van visualisaties? In deze ééndaagse training leer je wat Graphic Facilitation voor jouw organisatie kan betekenen.

 

Onze werkwijze

Wat staat je te wachten? Met behulp van Graphic Facilitation krijg je grip op complexe vraagstukken. Het helpt om zaken te concretiseren, te structureren en de creativiteit te bevorderen. Bij visueel denken vertaal je woorden naar beelden en dit dwingt mensen om concreet te worden. De sessies die je begeleidt, verlopen hierdoor efficiënter en leuker. Wanneer zou je dit kunnen toepassen? Denk aan het resultaat van een strategische sessie dat je wilt vastleggen, een Kaizen die je aan het faciliteren bent. Of om inzicht te geven in de voortgang of evaluatie van projecten. Je versterkt je tekenvaardigheden, maar je hoeft geen Michelangelo te worden. Kortom je ontwikkelt zelfvertrouwen om ‘live’ te visualiseren tijdens team sessies, workshops of tijdens het vertellen van je veranderverhaal.

 

Training Graphic Facilitation

 

Belangrijke informatie

  • De training is één dag. Hierin ga je oefenen met het tekenen van iconen, het opbouwen van visualisaties en leer je de theorie achter Graphic Facilitation. 
  • Vooropleiding: We verwachten dat je enige voorkennis hebt van Lean. Wil je weten of je voldoende voorkennis hebt, bel of mail ons dan! 085 0655 392 of info@leancg.nl 
  • De groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers. Wij geven de training altijd met twee trainers. Dit betekent dubbele focus, twee keer zo veel ervaring die we je meegeven én een extra portie plezier.
  • De training vindt plaats in Conferentiecentrum Kaap Doorn (Postweg 9, 3941 KA Doorn). Dit is de ideale plek voor onze trainingen, het ligt centraal in het land op de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt hier een fijne wandeling maken tijdens de lunchpauze. Kom je met de auto of met het OV? Of wil je blijven slapen? Klik hier voor meer informatie.
  • De fantastische medewerkers van Kaap Doorn zorgen voor een uitstekende lunch en de hele dag door goede koffie, verse thee, onbeperkt fruit, snoep en fris.
  • Dit alles voor slechts €450,- (exclusief BTW).

 

Wil je alvast een sneakpreview van wat je kunt verwachten, kijk dan het onderstaande filmpje:

 

Geïnteresseerd?

Hoe word je een betere Lean expert door het inzetten van visualisaties? Hoe dragen visualisaties bij aan het creëren van meer impact? Ontdek het in de Graphic Facilitation training.

 
 
 

Data

Graphic Facilitation

  • di 06 mrt 2018

 

Graphic Facilitation

  • wo 23 mei 2018

 

Graphic Facilitation

  • do 05 jul 2018