Gratis Lean Kennismaking Workshop

 

Wil je weten hoe Lean jou en jouw collega’s kan helpen bij jullie werk? Ben je nieuwsgierig welke Lean training jij en je collega’s het beste kunnen gaan volgen?

 

Of wil je ontdekken waarom onze Lean trainingen zo goed worden beoordeeld? Kom naar de Lean Kennismaking, een middag waarbij je antwoord krijgt op al deze vragen. Aan het eind van de middag loop je de deur uit met een eerste, concrete stap waarmee je jouw Lean reis kunt gaan beginnen. 

 

Wat gaan we DOEN in deze middag?

Na een warm welkom, zul je onder begeleiding van onze ervaren en bevlogen trainers ontdekken wat de kracht van Lean is. Dit doen wij tijdens een simulatiespel, waarbij wij zeker weten dat je enorm veel plezier gaat beleven. 

 

Na dit simulatiespel zetten wij creatieve werkvormen in om samen met jou de wereld van Lean te verkennen. We maken een vertaalslag naar jouw specifieke werkomgeving. Hierbij worden je vragen over de Lean filosofie en onze Lean trainingen beantwoord.

 

 

Aan het eind van de middag helpen we je om, met de ervaring die je op dat moment rijker bent, jouw eerste concrete stap te formuleren. Een mooie afspraak met jezelf die je letterlijk onder je arm mee naar huis neemt.

 

Het meeste leer je uiteindelijk toch van elkaar. Daarom zorgen wij tijdens de Lean Kennismaking dat er genoeg mogelijkheid is om met andere deelnemers te praten. Wij geven een afsluitende borrel, waar iedereen onder het genot van een hapje en een drankje zijn ervaringen kan delen.

 

Na deze middag hopen wij ons enthousiasme te hebben overgebracht en je terug te zien bij één van onze trainingen! 

 

 

Belangrijke informatie

  • De training duurt 4 uur, van 13:00 uur tot 17:00 uur. 
  • Deelname is kosteloos en er is geen specifieke vooropleiding nodig. 
  • De groep bestaat uit minimaal 10 en maximaal 30 deelnemers. Wij geven de training altijd met twee trainers. Dit betekent dubbele focus, twee keer zo veel ervaring die we je meegeven én een extra portie plezier.
  • De training vindt plaats in Conferentiecentrum in Kaap Doorn (Postweg 9, 3941 KA Doorn). Dit is de ideale plek voor onze trainingen, het ligt centraal in het land op de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt hier een fijne wandeling maken tijdens de lunchpauze. Kom je met de auto of met het OV? 
  • De fantastische medewerkers van Kaap Doorn zorgen voor een uitstekende lunch en de hele dag door goede koffie, verse thee, onbeperkt fruit, snoep en fris.

 

Deze training geven wij ook Incompany. De Lean theorie wordt zo direct gekoppeld aan jullie praktijk.

 

Brochure Lean Kennismaking Incompany >

Geïnteresseerd?

Schrijf je nu in voor de Lean Kennismaking!

 
 
 

Data

Lean Kennismaking

  • vr 09 feb 2018

 

Lean Kennismaking

  • vr 13 apr 2018

 

Lean Kennismaking

  • vr 15 jun 2018