Wil je niet alleen de theorie van de Lean filosofie leren, maar ook weten hoe je de belangrijkste instrumenten en technieken inzet? Wil je ontdekken hoe je jezelf het beste als Lean veranderaar, gids, projectleider of trainer kunt inzetten binnen jouw organisatie? De Green Belt is de meest complete én meest gekozen training van LCG.

 

Deze Lean training duurt zes dagen. Na de training heb je je eerste concrete resultaten binnen jouw organisatie behaald en mag je jezelf met recht een Lean expert noemen.

 

Lean Summercourse training

 

Onze werkwijze

Wat kun je verwachten? Wij starten deze zesdaagse Lean training met een simulatiespel, waarbij je de Lean principes zelf gaat ervaren. Hierna focussen we ons in de eerste vier dagen op de belangrijkste theorie én behandelen we meerdere instrumenten en technieken, zodat je er vervolgens zelf mee aan de slag kunt.

Wij zien deze training als een wijnproeverij, waarbij we je van alles iets laten proeven. We maken gebruik van leuke en verschillende werkvormen. De Waardestroomanalyse, Kaizen, Policy Deployment, 5S en Operationeel Management komen uitgebreid aan bod.

 

De laatste twee dagen zullen we inzoomen op individueel niveau. Hoe word jij succesvol als Lean Green Belt? Hoe kun je op verschillende manieren mensen meekrijgen in een verandering? Hoe start je eigenlijk een Lean traject? Na het volbrengen van drie praktijkopdrachten en een afsluitende toets, ontvang je het internationaal erkende Lean Green Belt certificaat!

 

Download brochure voor gedetailleerde omschrijving >

 

 

 

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Schrijf je dan nu in voor Lean Green Belt en word een echte Lean expert. De ervaring die je tijdens onze Lean training opdoet, zul je voor altijd kunnen toepassen!

 

Alvast tijd reserveren voor de praktijkopdrachten

Aangezien de Winter en Summercourse een soort snelkookpan is, vragen we voor de training al tijd te reserveren tussen de twee blokken. De opdracht bestaat onder andere uit het maken van een Waardestroomanalyse, op basis van een bestaande waardestroom binnen jouw organisatie. Je maakt deze analyse samen met een aantal collega’s, meestal ben je er een dagdeel mee bezig. Vervolgens koppel je de resultaten terug in het tweede blok van de training. 

 

 

Belangrijke informatie

  • De training bestaat uit twee blokken van drie dagen. Van ons krijg je meteen een cadeau, want je mag gratis deelnemen aan een terugkommiddag.
  • In de training krijg je een boek over Lean en na de training ontvang je al het trainingsmateriaal digitaal.
  • De groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers. Wij geven de training altijd met twee trainers. Dit betekent dubbele focus, twee keer zo veel ervaring die we je meegeven én een extra portie plezier.
  • De training vindt plaats in Conferentiecentrum in Kaap Doorn (Postweg 9, 3941 KA Doorn). Dit is de ideale plek voor onze trainingen, het ligt centraal in het land op de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt hier een fijne wandeling maken tijdens de lunchpauze. Kom je met de auto of met het OV? Of wil je blijven slapen? Klik hier voor meer informatie.
  • De fantastische medewerkers van Kaap Doorn zorgen voor een uitstekende lunch en de hele dag door goede koffie, verse thee, onbeperkt fruit, snoep en fris.
  • Dit alles voor slechts €3.150,- (exclusief BTW).

 

 

 

 

 

 

Geïnteresseerd?

Heb je juist tijd in de zomer of vlak voor de kerst en wil je altijd al opgeleid worden tot Lean Expert? Pak dan nu je kans en behaal je Green Belt.