Overige trainingen/diensten

Wij geloven in de lean-filosofie van continu verbeteren. En wij vinden het belangrijk dat organisaties dat uiteindelijk zelfstandig kunnen. Dit vereist bijpassende kennis en vaardigheden van management en medewerkers. Onze trainingen en aanvullende diensten helpen dit te realiseren:

Advies

Wil je dat wij ons opstellen als adviseur, interim manager of projectleider? We laten onze rol in de organisatie altijd aansluiten op de behoefte. We maken ons snel overbodig >


Study Tours Japan en USA

De Lean Consultancy Group organiseert al enkele jaren de ontdekkingsreis naar de bron van Lean, de Japan Study Tour. Tijdens deze Study Tour maak je kennis met Lean bij de bron. We bezoeken organisaties die zich bezighouden met continu verbeteren en we maken kennis met de Japanse cultuur die je leert wat ultieme klantbeleving is en wat streven naar perfectie betekent. 


Incompany

Met de Incompany training creëren we direct draagvlak voor de Lean-filosofie binnen uw organisatie. De Lean-theorie wordt gekoppeld aan uw praktijk. Naast het ontwikkelen van kennis van uw individuele medewerkers pakken we gezamenlijk een actuele uitdaging binnen uw organisatie aan!


Training Graphic Facilitation

Wij geloven erin dat je als Lean Expert, facilitator of manager, meer impact kunt realiseren door het inzetten van visualisaties. Met behulp van Graphic Facilitation krijg je grip op complexe vraagstukken. Het helpt om zaken te concretiseren, te structureren en de creativiteit te bevorderen. Bij visueel denken vertaal je woorden naar beelden en dit dwingt mensen om concreet te worden. 


Lean Event 

Op het Lean Event gaan we op zoek naar de waarheid. En natuurlijk maken we er een feestje van! Na het feest van de waarheid ga je naar huis met de nieuwste inzichten, tools en technieken en tips & tricks van gepassioneerde vakgenoten.

Meer informatie op leanevent.nl. Hersenkrakers gegarandeerd!
Je kunt de Lean Consultancy Group volgen via TwitterLinkedinFacebook en de inspirerende nieuwsbrief.

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief >