Ontdek nieuwe tools tijdens de inspirerende terugkommiddag

In onze trainingen hebben we vaak gezegd dat Lean een kwestie van doen is. Om je bevindingen tot nu toe te delen en om nog meer Lean ervaring op te doen nodigen we oud-deelnemers aan onze trainingen uit voor de terugkommiddag. Na deze middag ben je (nog) enthousiaster, meer ervaren en beter in staat om Lean toe te passen binnen jouw bedrijf.


Programma

Wat levert deze middag jou op?

Inspiratie om jouw Lean reis verder te vervolgen. Je bent nu een tijdje op weg als Lean Green Belt. Je bent misschien al zo trots als een pauw op alle behaalde successen die je graag wilt delen. Wellicht is het een uitdaging om alle ballen in de lucht te houden en zoek je hulp en inspiratie. Wat jouw leerdoel ook is, aan het einde van de terugkommiddag zweef je boordevol inspiratie en zo fris als een hoentje terug naar huis. Daarnaast is het natuurlijk ook een gezellige reünie met oud-deelnemers waar je de training mee hebt gevolgd.

Wat gaan we DOEN?Het geven van een compliment zorgt voor waardering en verbondenheid. Het geeft een positief gevoel bij zowel de gever als ontvanger. Maar wat zijn de kenmerken van een goed compliment? Ben je je bewust van jouw reactie als ontvanger? En wanneer gaf jij jouw laatste échte compliment?

Voor opbouwende feedback geldt dat je iemand iets wil (af)leren waar hij/zij zich niet bewust van is. Best wel spannend. Om de kans op misverstanden zo klein mogelijk te maken kun je feedback opbouwen volgens een eenvoudig model. En achteraf blijkt dat – net zoals bij een compliment – jouw feedback juist wordt gewaardeerd. Spanning maakt plaats voor respect en waardering.

Na deze workshop ben je je bewust geworden van kenmerken en valkuilen bij complimenten en feedback. Hier kun je gelijk mee aan de slag!

 

Hoe wordt je nog effectiever als Lean expert? Met Agile!

De Lean filosofie heeft de harten van veel organisaties veroverd. Tegelijkertijd is ook Agile aardig op weg om de liefde te stelen. Bij LCG geloven (en ervaren) we dat er een mooie liefde bloeit tussen deze twee filosofieën. Niet in de laatste plaats, omdat we zien dat er veel gezamenlijke eigenschappen zijn.

Tijdens deze terugkommiddag gaan we in op de overeenkomsten van Lean en Agile. Als een ware cupido gaan we je als Lean expert koppelen met het Agile gedachtegoed.

Praktische informatie

Doelgroep: Oud-deelnemers van de Lean trainingen gegeven door de Lean Consultancy Group


Tijd: Vanaf 13:00 uur, de informele borrel start om 17:00 uur

Locatie: Kaap Doorn, Postweg 9, Doorn (In het navigatiesysteem kun je het beste Leersumsestraatweg 4-6 instellen)


Aanmelden >

Deelname is kosteloos. Meld je snel aan, er kunnen maximaal 50 personen deelnemen. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

Data