Janwillem Hekman

Janwillem Hekman

Janwillem werkt als Lean consultant samen met de Lean Consultancy Group.

Hij heeft Werktuigbouwkunde in Delft en Bedrijfskunde in Rotterdam gestudeerd en heeft de afgelopen 15 jaar als Lean consultant gewerkt, met name in industriële omgevingen. Gedrevenheid, resultaatgerichtheid en een gezonde dosis humor kenmerken hem als adviseur. Hij ziet gedragsverandering als sleutel tot verbetering van resultaat, niet als doel op zich.

Deze Lean consultant gelooft in de kracht van aanwezigheid op de werkvloer, het voorhouden van een spiegel en het meetbaar maken van prestaties. Hij is hard op de inhoud, maar zacht op de relatie en scherp in de discussie, maar begripvol ten aanzien van de menskant. Hij vertrouwt op de interne 'drive' om te verbeteren die bij eenieder aanwezig is.

Janwillem haalt zijn energie uit het ontwikkelen van zijn klanten door training en coaching en het tegelijkertijd halen van de bedrijfs- en projectdoelstellingen. In zijn vrije tijd zoekt Janwillem naar de ideale combinatie tussen inspanning (liefst op de racefiets) en ontspanning (met de ochtendkrant in de zon in de tuin, genietend met zijn gezin).