Trainingsopbouw

De Lean trainingsopbouw is modulair: je kunt ze als losse onderdelen volgen of direct achter elkaar. De enige vereiste bij het volgen van de Lean Black Belt training is dat je een Lean Green Belt hebt. Heb je die nog niet? Je kunt er ook voor kiezen om zowel de Green als Black Belt in één keer samen te halen. Klik hier voor een overzichtspagina van alle trainingen met meer informatie.

 

Klik op een ring om je aan te melden

Twee dagen Lean basistraining

Wil je ontdekken hoe Lean jou en je organisatie kan helpen met verbeteren? In deze tweedaagse training ‘Lean White Belt’ leer je wat Lean voor jou, je collega’s én je klanten kan betekenen 

Uitgebreid met Lean aan de slag

Wil je niet alleen de Lean theorie leren, maar ook de Lean principes kunnen toepassen? Wij geven met veel enthousiasme en energie de driedaagse training ‘Lean Yellow Belt’.

Wordt een echte Lean expert

Wil je niet alleen de theorie van de Lean filosofie leren, maar ook weten hoe je de belangrijkste instrumenten en technieken inzet? De Lean Green Belt is de meest complete én meest gekozen training van LCG.

Green Belt en Black belt in één pakket

Wil je na de Lean Green Belt aan de slag als gecertificeerd Lean Black Belt? Dan is de Lean Black Belt opleiding inclusief examen voor jou de beste keuze.

Gratis webinar Lean Kennismaking

Zou jij Lean eens kernachtig willen ervaren? Meld je dan gratis aan voor het webinar Lean Kennismaking.

aanmelden

“Kennis, diepgang, breed, maar niet breedsprakerig. Actieve werkvormen met concrete toepassing. De positieve feedback instellingen en open houding geven een heel fijn en veilig leerklimaat.”
Joris Kampmeijer • College ter Beoordeling van Geneesmiddelen